Conserve ciuperci | Conserve de legume | Ingrediente culinare | bethlen-foundation.ro

Ciuperci borcan

Conținutul

    Se curăţă ciupercile după specificul lor şi se spală cu apă rece.

    ciuperci borcan

    Gălbiorii se ţin câteva ore în apă rece, ca să le iasă gustul amărui. Se lasă apoi să se zvânte într-o strecurătoare.

    ciuperci borcan viermii sunt derivate din viermi

    Ciupercile mici se lasă întregi, iar cele mai mari se taie în două sau în patru, după caz. Într-o tigaie cu ulei şi puţină apă se pun ciupercile curăţate şi tăiate. Se lasă pe foc potrivit 10 minute, până încep să scadă.

    Apoi se lasă la răcit. Între timp, se pregăteşte soluţia de oţet: la ml de oţet şi ml ciuperci borcan apă, se pun 2 linguriţe de sare.

    Cand s-au racit ii curatam, ii scurgem bine de zeama, dupa care ii taiem bucati. Ceapa o spalam, o curatam si o tocam marunt.

    După ce soluţia a dat în clocot, se adaugă cuişoarele, dafinul, piperul şi uleiul de măsline. Ciupercile şi usturoiul curăţat se pun în borcan.

    papilom aproximativ papillomatosis adalah

    Deasupra se toarnă baiţul fierbinte, lăsând 1,5 —2 cm până la gura borcanului. Înainte de a turna baiţul, se pune sub borcan lama unui cuţit, ca să nu crape.

    ciuperci borcan intraductal papilloma tumor

    Se închide borcanul cu un capac, de preferat cu filet, şi se pune la sterilizat pe bain-marie circa 40 de minute. Pentru siguranţă, sterilizarea se poate repeta după zile, circa 20 de minute.

    anemie tratament rapid

    Se depozitează la loc răcoros şi uscat.